Dijous 7 d’octubre a les 19h

LUCIA FUMERO
Universo normal
Jazz (no standard)

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Estrena disc i projecte propi, amb música original plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista

Lucia Fumero és una compositora i pianista que ha tingut el gust d’inaugurar al costat d’Óscar Latorre la secció jazzística del segell Seed Music.

El seu disc “univers normal”, fa mirar  més enllà, Universos paral·lels, en canvi per ella la  vida normal d’anar a comprar el pa i aquestes coses li semblen molt  inspiradores, té a veure amb el folklore que també és molt normal però també màgic.

Va estudiar en el conservatori de Barcelona, després a Rotterdam – Després d’una presentació en societat per part del seu pare (Horaci Fumero) s’estrena amb un trio molt curiós, dos músics que es mouen entre el jazz, el folklore sud-americà i fins i tot l’originalitat de Seward.

Piano i veu: Lucia Fumero Baix i leona: Martín Leiton  Bateria i percussió: Juan Rodríguez Berbín

Articles relacionats

Tutto Mozart 27/10
BOIRA A LES ORELLES 15/10

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Menú