Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

4rt TANGENT Festival de les Arts de l’Eixample

Aquest any, Tangent canvia les nits d’estiu pels vespres de tardor. El Festival de les Arts de l’Eixample torna als centres cívics del districte per oferir una proposta escènica propera, d’actualitat i sorprenent, sempre adaptada a les circumstàncies actuals. Aquest Tangent omplirà l’Eixample d’extraordinàries experiències, de descobriments i de retrobaments que tindran lloc durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Setze propostes artístiques pensades per a tots els públics i per tots els gustos: dansa, teatre, circ contemporani, música, màgia… Aquesta tardor t’esperem a l’Eixample. Consulta tota la programació

INDALA a Cotxeres Borrell (4rt TANGENT)

En aquesta quarta edició del Festival de les Arts de l’Eixample el Centre Cívic Cotxeres Borrell acull l’espectacle de dansa Indala (més informació i reserva d’entrades).

Tags: ,

Articles relacionats

Tast del taller de cuina en streaming
INDALA
Menú