La 12ª edició del Festival Mutis a Cotxeres Borrell

L’edició del Festival Mutis d’enguany ha triat Cotxeres Borrell com a escenari d’alguns espectacles de la seva programació. Durant el mes d’abril podrem gaudir de propostes escèniques innovadores a l’Espai Escènic Tísner.

El Mutis és una mostra de teatre independent que té l’objectiu de presentar propostes teatrals emergents i arriscades i de crear un clima d’intercanvi, reflexions i celebracions. El festival vol promoure espectacles que siguin incisius, frescos, accessibles i transversals, que tinguin coses que dir i que promoguin el pensament crític.

Reserva d’entrades a : http://www.mutis.es/

Dimarts 13 d’abril a les 19h  

Laboratorio Washla

Cia. Del Otro lado

Teatre

Durada: 55 minuts  Edat: a partir de 16 anys

Espectacle que forma part  de la XII Edició del festival Mutis

En un futur distòpic, la realitat ha estat presa. Únicament la nau dels laboratoris i els seus tres particulars residents se sostenen en ella sota la posada en marxa de contradictoris protocols. Per a ells, viatjar a la infància, fer la guerra o tornar a estimar, no tindrà sentit si no es recupera primer la realitat. En un acte simple. Matar a papà

Reserva d’entrades a : http://www.mutis.es/

Festival Mutis

Dimecres 14  d’abril a les 19h  

Tagó (Amagats): Filipins a Barcelona

Cia. i autoria:  Grup Berjer Capati del

Teatre Durada: 75 minuts  Edat: a partir de 16 anys

Espectacle que forma part  de la XII Edició del festival Mutis

“Tagó” (del tagal, amagats), estar amagats sense haver-se amagat, encobert a la vista. És una obra de teatre en quatre actes escrita per Berjer B. Capati, un cortometrajista filipí establert a Barcelona. Amb elements de teatre de plataforma o de quick change italià, “Tagó” tracta de mostrar la història dels primers filipins immigrants a Barcelona, al seu pas pels anys ocults dels ’70 i ’80, transitar per a ser vists i acabar “marginats” en els temps actuals en una Barcelona canviada, moderna i multicultural.

Reserva d’entrades a : http://www.mutis.es/

Dijous 15  d’abril a les 19h

H(X)ME (lajaula)

Autoría: co-creació del Col·lectiu SUTURA dirigida per Kharlos Villanueva

Cia. Sutura

Teatre

Durada: 20 minuts  Edat: a partir de 16 anys

Espectacle que forma part  de la XII Edició del festival Mutis

El col·lectiu SUTURA presenta un work in progress de la cocreació que estan treballant en residència al Laboratori Tísner del Centre Cívic Cotxeres Borrell.  Quatre joves amb identitats dissidents presenten H(X)ME, una peça que presenta un espai domèstic (lajaula) on cossos que escapen de l’humà travessen escenes familiars obrint el seus significats i plantejant diversos llenguatges i imaginaris que viuen dins d’aquesta gàbia

Taquilla inversa

Reserva d’entrades a: http://www.mutis.es/

 

 

Articles relacionats

SACARINA 14/05
Barcelona Districte Cultural 2021

Article Destacat