Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Eix Jove: Formació gratuïta per adolescents

Coneixes l’Eix Jove de l’Eixample?

L’Eix Jove és el Projecte de Dinamització Juvenil del Districte de l’Eixample, que té la seva seu a l’Edifici Transformadors, el nou espai de referència per a joves de l’Eixample.

L’Eix Jove dóna suport integral a totes les manifestacions i els interessos artístics i creatius de les persones més joves del districte.

Amb aquesta finalitat, organitza activitats lúdiques, formatives i culturals adreçades a la franja de 12 a 20 anys, totes elles gratuïtes, en col·laboració amb els centres cívics, biblioteques i espais especialitzats del Districte.

Si voleu més informació feu una ullada al seu web:

Activitats per a joves

 

 

La programació d’aquest trimestre segueix tenint els seus tallers estrella com el K-Pop o Hip-Hop i s’hi afegit el Comercial Dance (nivell bàsic i intermedi).

També promouen les arts plàstiques amb concursos de cartells amb premis vinculats a la formació i suport artístic.

_______________________________________________________________________

 

Tags: , , , , , , ,

Articles relacionats

CINEMA FAMILIAR (10/05)
ESPECTACLE FAMILIAR (4/05)
Menú