Carnestoltes a Cotxeres Borrell

Aquest article és d'una activitat antiga, per tant, no reflexa l'actualitat del centre

Tornen el rei i la reina dels Poca-soltes! La ciutat es prepara, un any més, per rebre el rei Tòtil Tocatdelala i la reina Belluga. Però enguany no serà un any normal. Degut a la situació actual, la reina Belluga està greument malalta de tristesa i el rei Tòtil se les haurà d’empescar per alegrar-la i fer-la riure. Aquest és l’argument de l’espectacle que, com els darrers anys, ha estat ideat per la companyia Comediants. La proposta es presentarà amb una sèrie de càpsules virtuals que permetran anar seguint el fil de la història. Els vídeos es penjaran al llarg de la setmana de Carnaval a les xarxes socials de Barcelona Cultura i Barcelona Cultura Popular.

Com és tradició, el tret de sortida oficial a la festa serà el dijous 11 de febrer, Dijous Gras, quan es podrà veure l’espectacle central del Carnaval de Barcelona 2021, titulat ‘K’arriba l’Arribo!’. La gravació inclourà música, ball i molta festa, a més del moment més esperat: la Taronjada. Finalment el dimecres 17, Dimecres de Cendra, la festa es clourà amb la darrera càpsula del Carnaval, que serà un comiat a la gresca i la disbauxa d’aquests dies frenètics.

A banda de l’Arribo i les càpsules, en aquesta edició s’ha tornat a treballar un programa general amb totes les propostes del Carnaval a la ciutat. El recull s’ha fet gràcies a la col·laboració d’entitats, associacions, districtes i equipaments que any rere any s’encarreguen d’organitzar les activitats als barris. Malgrat la pandèmia, el nombre total d’esdeveniments es manté en poc menys d’un centenar, distribuïts pels deu districtes al llarg de la setmana de Carnestoltes. Aquesta xifra permet ser optimista ja que demostra que el teixit veïnal i associatiu segueix viu i amb ganes de fer festa.

En aquesta edició no hi haurà rues ni desfilades als carrers, que els organitzadors han treballat per substituir per concerts, exposicions, concursos i tallers als centres cívics, casals de barri i cases de la festa, que guanyen protagonisme. A més, moltes de les activitats s’han programat per poder-se seguir virtualment, en una celebració que vol omplir les cases de la ciutat. Tot i que la majoria de propostes són per a un públic familiar, la programació també inclou activitats pensades per a un públic jove i per a la gent gran.

I és que per Carnaval, tot s’hi val!

Carnaval a Cotxeres Borrell

Espectacle Mitja i Mitjoneta

Carnestoltes, el judici

Amb l’arribada del carnestoltes sembla que ens atrevim a perdre el control, però i si el que realment estem fent és treure’ns la màscara que ens obliguem a posar-nos cada dia?

Companyia: Mitja i Mitjoneta
Dia: 19 de Febrer
Horari: 17h 1r passi /18h 2n passi
Lloc: Espai escènic Tísner
Edat: A partir de 4 anys
Preu: Gratuït

Cal reservar entrada  amb una setmana d’antelació trucant al 933248350

Articles relacionats

Barcelona Districte Cultural 2021
Activitats culturals amb Motiu del Dia de la Dona

Article Destacat