Procediment de reserves:

Es podrà reservar EN LÍNIA a través del nostre WEB o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans. Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera. En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Aforament reduït respectant la distància de seguretat. Seients no numerats. Es prega puntualitat. No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

A continuació, us donem les indicacions necessàries  que s’han de tenir en compte per poder fer les activitats presencials amb la màxima seguretat durant els dies que vingueu al centre.


Mesures preventives:

  • Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.
  • Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.
  • Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.
  • En cas de presentar alguna simptomatologia relacionada amb la Covid-19, si esteu en quarantena o heu tingut contacte amb alguna persona que hagi donat positiu en COVID’19, si us plau, no us desplaceu al centre.
  • És imprescindible l’ús de mascareta en tots els espais del centre en tot moment, també dins de l’Espai Escènic Tísner
  • Un cop al centre us haureu de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic amb els dispensadors que trobareu a l’entrada.
  • Heu de seguir les fletxes de sentit únic per accedir al taulell d’informació on us indicaran on fer la cua per entrar al teatre
  • Recomanem fer servir l’ascensor només en cas de mobilitat reduïda. El podrà fer servir només una sola persona per trajecte.
  • Quan acabi l’activitat, us demanem que sortiu del teatre de forma esglaonada i del centre al més aviat possible  per evitar aglomeracions, seguint els itineraris indicats.

Us agraïm molt la vostra col·laboració, i la vostra comprensió, ja que, per poder dur a terme les activitats presencials amb totes les garanties, hem de ser responsables respectant  totes les mesures.