MELODIE GIMARD 3/12

Dijous 3 de desembre a les 19h
Mélodie Gimard
Numen
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

En aquesta ocasió la Mélodie Gimard (piano) anirà acompanyada “Mati” al cant, Pablo Gómez a la percussió, Nene Maya al baix i Carles Sarduy a la trompeta.

Numen és un projecte interdisciplinari que representa la llibertat d’expressió d’una artista jove des de la influència del flamenco.

Numen també és la inspiració de l’artista. Els llocs, les paraules, les persones…tot pot convertir-se en numen. A través de l’espectacle, Mélodie Gimard tradueix en la música els diferents númens que l’han inspirat, explicant la seva pròpia història a través de la hibridació del clàssic amb la música més actual, sempre tenint en compte la tradició flamenca i el seu llenguatge vistos des d’un angle nou de manera espontània i transgressora. 


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 26 de novembre podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.