MARACUJÁS 22/07

Dijous 22 de juliol a les 20h

MARACUJÁS

Espectacle que forma part del Tangent, 5è Festival de les Arts de l’Eixample

Música afro-brasilera

A l’Espai Escènic Tísner

70 minuts. A partir de 12 anys

Maracujás és un col·lectiu internacional d’artistes que es van conèixer a Barcelona, on actualment viuen. Es basen en les tradicions artístiques afro-brasileres per a crear un viatge sonor on el públic experimenti els ambients modals i rítmics característics de la cultura popular brasilera. En aquesta experiència es barregen les influències d’altres llenguatges artístics i musicals com el flamenc i el jazz, presents en la formació i trajectòria dels músics d’aquesta proposta que integren un projecte artístic major.

El repertori d’aquesta formació està compost principalment per cançons brasileres dels més diferents estils i llenguatges, la força i la bellesa dels quals guanyen noves textures i expressions en el diàleg amb altres cultures. Com la planta que inspira el nom del projecte, el grup va embullant antigues històries sonores i va per camins insospitats, on l’espontaneïtat i la improvisació celebren la màgia del present.

Priscilla Barbosa / Brasil, 1973. Multi artista brasilera la música i els ninots és una passió.En l’adolescència va començar a cantar en corals; primer en el projecte Corals Populars de l’Ajuntament de Santos, la ciutat on va néixer, després en el Madrigal Ars Viva, coral dedicada a la música experimental de la segona meitat del segle XX, sobretot la Música Nova.

Cesar Vasconcelos |França, 1969 Brasiler d’origen francès,A la seva casa només s’escoltaven artistes de samba i bossa nova.de l’any 91 a l’any 97 treballa en la radio universitaria on coneix i entrevista a importants artistes com Itamar Assumpção, Jards Macalé, Luis Wagner, Alzira Espíndola, Belchior, Racionais MC i Tites, entre molts altres.Antonino Restuccia |l’Uruguai, 1991. Contrabajista, Baixista i Compositor, nascut a Montevideo, Uruguai. Ha publicat 3 discos com a líder i compositor “La Cerca de la Esencia” (2012), “Oceà” (2016), “En trànsit” (2020) i ha gravat en més de 30 discos com a col·laborador. Pedro Vera | Palma, 1975. Va començar els estudis de música als 8 anys en el Conservatori de Música de Barcelona. Nicolás Correa |l’Uruguai, 1975 Nico juga amb diferents formacions: rock, jazz, latin jazz, tango, candombe, cantautors o grup de carnestoltes. Col·laborant en festivals i gires internacionals tant amb la música popular com amb la música clàssica.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 16 de juliol podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.