KOKO-JEAN & THE TONICS 15/10

Dijous 15 d’octubre a les 19h
KOKO-JEAN & THE TONICS featuring Dani Nel·lo
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Koko-Jean (veu), Dani Baraldes (guitarra), Víctor Puertas (Hammond), Anton Jarl (bateria), Dani Nel·lo (saxo)

Miss Koko-Jean, l’explosiva cantant de soul reconeguda pel seus 10 anys de carrera amb el seu anterior grup de rhythm and soul The Excitements, torna amb nova munició, The Tonics! Amb ells ha grabat Hairwhip (Do The Do), un EP de quatre temes

elegantment produït pel Dani Nel·lo que també els acompanyarà en aquest directe com a saxofonista convidat.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 8 d’octubre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.