JACOB, MIMI I ELS GOSSOS DEL BARRI 2/12

Dimecres 2 de desembre a les 18.00h
Jacob, Mimi i els gossos del barri
Dir: Edmunds Jansons
Durada: 70 min. / Edat recomanada: a partir de 7 anys
Pel·lícula que forma part del cicle Barcelona Districte Cultural

En Jacob és un nen de 7 anys que viu a la ciutat. Un dia el seu pare ha de marxar per negocis durant uns dies i haurà de passar una setmana amb el seu oncle i la seva cosina Mimi, amb la que viurà una gran aventura juntament amb una colla de gossos de carrer. Una pel·lícula que planteja el problema de la gentrificació pels més petits i que ens mostra la força de la unió entre diferents per poder defensar causes comunes.

Tràiler:


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  dimecres 25 de novembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

Les entrades per les activitats es podran reservar ONLINE o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans.
Es podran passar a recollir a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, es repartiran les entrades de reserves que no s’hagin retirat.
En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Seients no numerats. Es prega puntualitat.   

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.