EL CASAL A CASA! propostes per fer a casa en família

ACTIVITATS I ARTICLES 0-3 ANYS

Propostes per fer amb els infants, jocs, materials, recursos.... Perquè les criatures necessiten tocar, mirar, olorar, esprémer el món, encara que sigui des del menjador de casa.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal!

 

ACTIVITATS 4-12 ANYS

L'activitat és la acció de fer una cosa i el procés a partir del qual les persones satisfem les nostres necessitats mitjançant el disseny i la creació. Ens manté ocupats i millora la comunicació i la convivència quan es fa en comunitat.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal!

REPTES i PROPOSTES 4-12 ANYS

Els reptes ens permeten assolir un seguit de competències i d'habilitats, son motivadors i ens fan crèixer.  I si aquests son compartits ens fan escoltar a l'altre i cercar solucions compartides i conscensuades.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal !

JOCS 4-12 ANYS

Gràcies al joc, els nens i les nenes desenvolupen la imaginació, la capacitat creativa… El joc és el nucli central del desenvolupament. Mentre juguen, experimenten de manera segura, aprenen sobre tot el que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes, s’adapten a noves situacions... En definitiva, el joc és la seva manera d’aprendre. A més, es desenvolupen les bases de l’aprenentatge, del desenvolupament emocional, social, cognitiu i motriu.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal!

CALAIX DE SASTRE

A aquest apartat hi trobareu un recull de propostes culturals i d'oci que podem trobar a les xarxes.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal !

ARTICLES

Us proposem un recull d'articles i vídeos sobre educació, joc lliure, desenvolupament dels infants, sobre com afrontar aquest confinament amb humor i com compartir part d'aquesta informació amb els vostres infants.

Cliqueu damunt la imatge per veure les propostes del casal !

TROBADES VIRTUALS

                                                                                                                             

                                                                                                                                   

Famílies del casal infantil!

Ens agradaria estar una mica més a prop dels vostres infants aquests dies de confinament i per això CADA DIVENDRES a partir de les 16.45 h farem  TROBADES VIRTURALS en petits grups per veure'ns, compartir emocions i vivències i com no, alguns dels vostres jocs preferits!

Ho farem per petits grups i us citarem cada dilluns al correu de Bona Setmana hi trobareu les instruccions i l'enllaç que haureu de clicar sense haver de descarregar cap aplicació!

*Si teniu cap dubte, escriviu-nos a infantil@cotxeresborrell.net   

  imatges by Pixabay.