De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 

És un servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Aquest servei inclou xerrades d’assessorament a la criança amb tècnics i especialistes en diversos àmbits de la petita infància. 

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inici del servei trimestre de tardor: dimarts 22 de setembre

Renovacions per a famílies ja usuàries: a partir del 7 de setembre

Inscripcions per a noves famílies: a partir del 14 de setembre

Preu per trimestre: 44,44€ (11 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega't la normativa aquí

Degut a la situació d’emergència sanitària,  hi haurà espais diferenciats en dues franges d’edat: de 0 a 12 mesos i de l’any en endavant aproximadament. No es podran barrejar els grups i la persona acompanyant haurà de ser sempre la mateixa per a poder garantir un grup de convivència estable.

 

 

Visita a l’hort urbà de Sagrada Família amb l’Aula ambiental

Remenar terra i aigua és un dels estímuls més rics que podem oferir a un infant, sigui quina siguila seva edat. Els ofereix múltiples possibilitats de descoberta i aprenentatge i a la vegada els vincula amb la natura. L’aula ambiental ens convida a visitar un oasi verd prop de Sagrada Família. Aprofitem-lo!!

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família.

 

Xerrada “Quan el part no ha estat el que esperàvem” A càrrec de Laia Belles Busqueta, psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en psicologia perinatal.

A vegades el part no ha estat com esperàvem i ens costa pensar en el naixement del nostre fill/a com una experiència satisfactòria. Compartir-ho amb altres mares i pares en un espai amable i respectuós ens permet sentir-nos acompanyats i mirar endavant.

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família.

Taller de ioga en família A càrrec de Verónica Ruso

Emocions, cos, ment, sensacions... Compartim un moment prenent consciència del que ens succeeix, gaudint i acompanyant a les nostres criatures.

Activitat reservada a famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

.

 

Xerrada “Creant contes pels més menuts” A càrrec de Sílvia Giménez Cuevas

La Sílvia Giménez Cuevas, acompanyant del Petit Molinet, ens explica els beneficis d'inventar-nos els contes i com podem fer-ho.

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

 

Descarrega la programació de tardor del Casal Infantil