El Centre Cívic Cotxeres Borrell ofereix serveis i una programació estable per a infants i joves de 0 a 17 anys i per a les seves famílies.

De 0 a 3. Infants en Família

És un espai de trobada i interrelació en el  que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn lúdic i educatiu. Per més informació cliqueu aquí

El Casal Infantil. De 4 a 12 anys

Els Casals Infantils de l’Eixample implementen a partir de setembre un nou model per al lleure educatiu, on el joc i la joguina esdevenen el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor.

Els nens i les nenes seran els protagonistes i cada dia podran triar a què, com i amb qui volen jugar. Els acompanyants d’aquest joc son professionals qualificats que els orientaran per tal de descobrir i gaudir del joc en un espai segur i pròxim.

Per més informació consulteu-la aquí.

Preu*: 25 € al trimestre.

 

ATENCIÓ !!! Nous horaris i dies d’inscripció:

Infants de 4 a 12 anys: a escollir un dia entre dilluns i dijous

Infants de 0 a 3 anys: tots els divendres, ludoteca! Aforament limitat, amb prèvia inscripció.

Horari: de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h

            

Petit . Escola d’Arts Escèniques Tísner . De 4 a 17 anys

L’escola d’Arts escèniques Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les arts escèniques, creant un espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Treballem per grups d’edat per afavorir l’aprenentatge, tot creant itineraris formatius diferents que s’alternen durant tot el curs

Per més informació feu clic! 

Tallers i activitats en família

Des del servei de Tallers, s’ofereixen tot un seguit de tallers familiars.

Per a més informació:

https://inscripcions.cotxeresborrell.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp

Menú