LaJaula, Sutura, Hxme, work in progress

H(X)ME (lajaula) 11/06

Divendres 11 de juny a les 19h

H(X)ME (lajaula)

Cia. SUTURA

Guanyadora de la residència artística a la 4a Convocatòria Laboratori d’Arts Escèniques Tísner

Teatre

Durada: 50 minuts. A partir de 16 anys

Després del confinament la companyia SUTURA s’interessa per les escenes domèstiques i decideix investigar el concepte de violència. H(X)ME és una peça que neix amb la intenció de generar nous imaginaris a través de cossos que escapen de l’humà. Quatre joves amb identitats dissidents juguen amb l’estètica del teatre del quotidià encarnant amb un llenguatge més performatiu els estereotips imposats pel capitalisme i l’heteropatriarcat, caminant sense descans entre la vulnerabilitat i la violència que aquests generen.

Direcció: Kharlos Villanueva i Juliana Guerrero Dramatúrgia i interpretació: Ares Llucià, Gisela Pérez, Kilian Fernández i Nef Blázquez Direcció d’art: Romeo Romeo Producció i acompanyament emocional: Mireia Alarcón


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 4 juny podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.