PAOLA ANDREA NARANJO LOMEÑA

SIN LUGAR A DUDAS
Dansa-Teatre
Paola Naranjo Lomeña

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA

A través de la recerca d’un treball corporal basat en les característiques d’un animal com el colibrí: La precisió, la lleugeresa i la rapidesa ha sorgit la següent pregunta: Què passaria si es pogués viure en un món on no pugui existir el dubte? “Sin lugar a dudas” proposa aquesta reflexió: Constant activitat de cerca d’aliment i energia de la qual depèn la vida on el dubte no pot tenir lloc. Un món on tot el temps hi ha moviment, on l’ésser arriba o pot arribar a l’esgotament, al desesper de voler parar i no poder perquè hi ha alguna cosa en l’exterior o en si mateix que no li deixa. Activitat permanent que no deixa espai a la possibilitat de descans. Si hi ha descans no hi ha aliment, per tant tampoc vida. Caràcter enèrgic, impulsiu, que no veu perill i sense adonar-se se submergeix en ell.

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA

L’autora, Paola Naranjo Lomeña neix a Bogotà (Colòmbia) en 1987. Comença la seva formació artística a la Universitat del Bosc en el camp del teatre textual. L’any 2006 es trasllada a Barcelona on continua la seva formació de dansa i teatre.

La directora, Palma Morena Greco neix a Cosenza (Itàlia) és directora, intèrpret, performer, clown i pedagoga teatral. En el 2013 crea la companyia “FholiaTeatro”. El primer espectacle de la companyia, Naturalesa Morta amb Fons Blanco va ser seleccionat com a finalista pel CenitVI del TNT de Sevilla.

Nacía una flor, a orillas de una Fuente,

Más pura que la flor de la ilusión

Y el huracán tronchola de repente

Cayendo al agua la preciosa flor.

Un colibrí que en su ramaje estaba

Corrió a a salvarla solícito y veloz

Y cada vez que con el pico la tocava

Sumergíase en el agua con la flor.

El colibrí la persiguió constante

Sin dejar de buscarla en su aflicción

Y cayendo desmayado en la corriente

Corrió la misma suerte que la flor.

Y así hay en este mundo seres

Que la vida les cuesta un tesoro;

Yo soy el colibrí, si tu me quieres,

Mi pasión es el torrente y tu la flor.

Articles relacionats

CITIZENSHIP
SUCCESSOS EFÍMERS

Article Destacat