Us animem a aprofitar els dies de confinament per escoltar el silenci dels carrers, les cantates oblidades dels ocells de la nostra ciutat i molts altres sons que potser hem anat perdent amb el bullici de la ciutat. És el moment de tenir converses pausades, de ser escoltada i escoltar l’altre. Però sobretot, és el moment d’escoltar-nos i cuidar-nos individualment. Convé que baixem tota l’energia que se’ns està acumulant al cap (molts pensaments, moltes reflexions, oi?) i la guiem cap el cos. Descontracturem l’esquena, estirem la columna i respirem conscientment amb el nostre cos…
Per escoltar-nos i cuidar-nos compartim amb vosaltres algunes iniciatives que estan en moviment aquests dies:

Per començar consells per una bona pràctica de ioga i sessions de ioga per a tothom de Taller de ioga Premià.

Per les millenials compartim tres comptes (n’hi ha moltes més) d’Instagram que fan sessions de ioga en directe. La Nina penja Live vídeos cada dia. La Xuan Lan Yoga també té un canal de youtube amb sessions de ioga de tots els nivells i l’espai Ommbú de Mataró també està compartint vídeos a YouTube i a Instagram.


Finalment us ensenyem el canal de YouTube de una de les talleristes més polifacètiques del nostre centre cívic: la Laura Calveras. També la podeu trobar a instagram a @invitationtodance.

Articles relacionats

RECURSOS
DANSA

Article Destacat