EXCÈNTRICLAB

+PEOPLE
Multidisciplinar
ExcèntricLab

INTRODUCCIÓ DE LA PEÇA

Quin element tenen en comú una vaca, una persona presonera o una de refugiada? El filat espinós que fixa el límit a la seva llibertat. Un mecanisme que neix a les darreres dècades del segle XIX als Estats Units, per delimitar grans extensions de terreny on es custodiaven ramats i que ràpidament s’estén com a mecanisme eficaç i barat.

Al llarg de la història s’han donat innumerables guerres i junt amb aquestes guerres, èxodes que han marcat un abans i un després. La història reservada als refugiats és només una part de tantes altres històries tant o més interessants, que es mereixen també una part de la nostra atenció. Grups humans a qui també se’ls priva de la llibertat de moviment, estiguin en camps establerts en zones fronteres o en barris dins de les ciutats.

+People tracta sobre les relacions humanes. +People, son tots, els de aquí i els de allà. +People ens porta a fer èmfasi en els moviments dels desplaçats de tota aquesta “altra” gent que també es part del de nosaltres.

 

DESCRIPCIÓ DE LA COMPANYIA

És una companyia multidisciplinar oberta i transgressora de fronteres que treballa, música improvisada, dansa, poesia, arts escèniques o vídeo. A ExcèntricLab trobem professionals com el Joma, Miquel Jordà, Alba Tor, Xavi Lloses, Elisenda Amatis…i moltes “altres” artistes.

Aquest poema / no vol dir res, / i tanmateix / ja ha dit massa.

Carles Hac Mor

Articles relacionats

PSICOPROJECT EN MOVIMENT
VUDÚ TEATRO

Article Destacat