Del plié a les arrels

Del plié al James Brown desbocat

La Laura Calveras és la ballerina i professora de dansa que està darrera del compte d’instagram @invitationtodance, si et ve de gust ballar, aprendre coreografies divertides o simplement fer estiraments i exercicis per reforçar la musculatura entra al seu perfil i troba el vídeo que s’adapati al que busques. També fa sessions de 30 minuts o en directe (Instagram Live) i penja vídeos al seu canal de YouTube: Dance Lifestyle Laurac.
Ara que passem tantes hores a casa assegudes i asseguts és el moment d’aplicar-nos una mica a l’hora de fer exercici.
Així doncs, t’animes?

El flamenc de les arrels i les ales

Si busques un altre tipus de dansa més intimista pots provar amb el flamenc àrab o flamenc a peu descalç de la Trinidad Colomar. Treu el teu poder amb la solemnitat i l’elegància d’aquesta disciplina. Cada dimecres a les 18.30h la Trinidad Colomar farà classes en directe al seu compte d’instagram @trinidadcolomar. No et perdis aquestes classes úniques i gratuïtes.

I per acabar, compartim alguns vídeos de dansa que ens fan vibrar o somriure:

Tenim aquest preciós videoclip de Matthew Richardson. L’objectiu d’aquesta peça segons el mateix director era crear art que inspirés amabilitat cap la comunitat queer. Va crear més vídeos conceptuals sobre l’identitat de gènere, la naturalesa humana, la cultura queer. Podeu fer un cop d’ull al seu compte d’instagram: http://instagram.com/circusspinner/

Calen poques paraules per descriure aquest magistral videoclip. Nosaltres no ens cansem de veure’l, i tu?

L’últim vídeo que us proposem és aquest videoart de l’artista Ryan Woodward que acompanya la cançó de The Weepies “World Spins Madly On”. Si voleu veure com treballa visiteu el seu web Ryan Woodward Art, val la pena!

Articles relacionats

Entrevista a Isa Márquez
Setmanari de tallers de gastronomia des de casa

Article Destacat