BESETS DE MART

NO HAY LADRÓN QUE POR BIEN NO VENGA
Comèdia i Sàtira Social
Besets de Mart

 

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA
Molta de la crítica de Dario Fo no s’esgota amb ells anys. Ben al contrari. Dins el context de crítica amb somriure, presentem dues obres de Dario Fo, “No hay ladrón que por bien no venga”, i “Los muertos se facturan y las mujeres se desnudan”. En la primera, un lladre entra en una casa i l’esdeveniment desperta la desconfiança dels seus integrants, fins al punt que s’acaben acusant de tota mena de robatoris els uns als altres, i sense que ningú vulgui admetre cap mala acció. Una obra que senyala la hipocresia del ésser humà. En la segona, apareixen cadàvers masculins en una tenda de roba femenina. D’on han vingut? Qui ha estat? Quins motius hi ha per matar? Tothom vol saber-ho tot però alhora ningú vol dir res. Són criminals o supervivents intel•ligent.
Sàtira d’humor italià de postguerra: crítica social punyent que pot ser ben actual!

 

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA
La Companyia Besets de Mart la formem un grup de 10 amants del teatre i l’espectacle, units pel desig de gaudir de la nostra passió i de transmetre aquest esperit. Aquest és el nostre objectiu. Molts de nosaltres hem sorgit de tallers d’interpretació teatral en què participàvem, i d’altres del desig d’explorar aquest gran espectacle que és transmetre sentiments a un públic avocat. Durant aquests anys el grup ha experimentat canvis, però l’esperit inicial ha estat present al llarg de set anys, des del nostre inici. Les nostres obres dels últims 5 anys inclouen La Boda de los Pequeños Burgueses i Beyond Therapy (Cotxeres Borrell, 2015); Carrer Hospital (Cotxeres Borrell, 2014); De Par en Par (Cotxeres Borrell, 2013); Morir O No (La Farinera del Clot, 2012) i Contra El Progrés (La Farinera del Clot l’estiu de 2011).

https://www.facebook.com/besetsmart/

 

“La sàtira és l’arma més eficaç contra el poder: el poder no suporta l’humor, ni tant sols els governants que es diuen democràtics, perquè el riure allibera l’home de les seves pors.”

 

Articles relacionats

UP! ESPECTACLES
LIVELAI

Article Destacat