EL MAL MORIR 10/09

Dijous 10 de setembre a les 19h
EL MAL MORIR . 

Cia. Fil vermell
Drama

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Dramatúrgia i direcció: Adrià Olay. Interpretació: Adrià Olay, Marta Genís i Ramon Garrido. Tècnic: Adrià Castilla. Producció: Mamen Gallego TEATRE 

Durada  65’. Edat: a partir de 12 anys

Al David li han diagnosticat una malaltia. Una de les xungues. Fart dels tractaments i sense la segure- tat que la seva situació millori, ha decidit engegar-ho tot i passar els seus últims dies fent el que més li agrada en aquest món: llegir còmics i afartar-se a Donuts. La seva germana Ruth, lluitadora incansable, no està disposada a llençar la tovallola. Família, amics i records tombaran les portes i finestres del pis on el David s’ha intentat atrinxerar, i els dos ger- mans, amb el temps en contra seu, començaran una cursa per preparar-se per allò que és inevitable. Què faries amb els teus últims dies, si fos l’última oportunitat per posar ordre a la teva vida?


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 3 de setembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.