Activitats obertes a les famílies del Casal i del barri

Volem apropar les activitats del Casal Infantil als infants de 0 a 12 anys i a les seves famílies. No cal que estiguis inscrit al Casal!

  • Ludoteques familiars Petita Infància. Espai de joc lliure per a infants i famílies de 0 a 3 anys. Tots els divendres.*
  • Ludoteques familiars 4 a 12 anys. Espai per compartir el joc dels teus infants. El primer dimecres i dijous de mes.*
  • Petit Cineclub. Formem part de la programació  per a infants del Petit Cineclub del circuït de Barcelona Districte Cultural. Hi podreu trobar pel·lícules recomanades a partir dels 2 anys. Aquesta activitat és gratuïta.
  • Espectacles Familiars. Oportunitat de què tant petits com grans es puguin acostar a diferents llenguatges escènics. Aquest apropament fomenta els hàbits culturals dels més petits.
  • Activitats al voltant de festes tradicionals, dies internacionals, projectes comunitaris…

Consulta la resta d’activitats a aquesta pàgina. Us esperem!

*Degut a la situació excepcional actual, les ludoteques familiars son amb inscripció prèvia.

[siteorigin_widget class=”WBMPL_post_listing_widget”][/siteorigin_widget]

PROCEDIMENT DE RESERVA DE LES ACTIVITATS CULTURALS

Procediment de reserves: es podrà reservar ONLINE a través del nostre WEB o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans. Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera. En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Aforament reduït respectant la distància de seguretat. Seients no numerats. Es prega puntualitat. No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_PostCarousel_Widget”][/siteorigin_widget]