Encarem la recta final d’aquesta tardor, amb els últims tallers que estan per començar:

Tallers

Gastronomia (en línia)

 · Nadal a la carta amb Muntsa Holgado.
Divendres de 18.30 a 20.30 h (inici: 5 de novembre)
  · Sabors d’Itàlia amb Eva Alcaraz.
Dilluns de 18.30 a 20.30 h (inici: 8 de novembre)
  · Intensiu formatges vegans amb Muntsa Holgado.
Dimarts 9 de novembre, de 18 a les 21 h

Itineraris

  · Bruixeria: Mites i realitat, no eren bruixes,
eren dones
.
Dissabte 6 de novembre, 11 h

Humanitats

  · Bruixes i altres dones perilloses
(presencial) amb Susana Galán.
Dijous de 17 a 18.30 h. (inici: 4 de novembre)

Recursos

 · L’ús no sexista i inclusiu de la llengua
a càrrec del Consorci per a la Normalització  Lingüística.
Dilluns 29 de novembre, de 18.30 a 20 h

Conferències

El 25 de novembre és el dia internacional contra la violència contra la dona. Les dades actuals són encara molt preocupants, l’ONU ens recorda que a tot el món, una de cada tres dos ha patit violència física o sexual, principalment per al seu company sentimental, una dada que ens hauria de fer reflexionar.
Susana Galán doctora en Women’s and Gender Studies, ens explica com identificar aquesta violència i com respondre-hi amb exemples pràctics.

Hi ha també una violència silenciada i invisible, és l’abús sexual infantil. La supervivent Vicky Bernadet i fundadora de l’entitat que porta aquest mateix nom, ens proposa reflexionar conjuntament  sobre l’abús sexual infantil i les estratègies per abordar-ho des de la quotidianitat i la criança, el pròxim dilluns 15 de novembre a les 19 h.

Cicle Violències

Cicle Ciència i Salut

Programació cultural

La primera proposta per aquest novembre, és l’obra Maria_You2b, guanyadora del 2n premi de la 3a convocatòria del Laboratori d’arts escèniques Tísner, que s’estrena aquest 5 de novembre a les 19h.

La Cia Microbuseta, ha desenvolupat aquest espectacle gràcies a la residència de la convocatòria realitzada pel centre i que obrim una nova edició, la cinquena exactament,  aquest febrer del 2022.

Van Gogh tancarà la programació de Cotxeres Escena d’aquest trimestre, amb una posada escena per part de la Cia Versus Teatre. Barcelona Districte Cultural, el circuit estable d’espectacles professionals, fruit d’aquesta obra, ha creat un concurs de pintura entorn al pintor dels països Baixos.

L’actor i protagonista de l’obra Van Gogh, en Jaume Garcia Arija, tenim el luxe de poder dir, que també és tallerista al nostre centre. Actualment, imparteix el taller de lectures dramatitzades, però per el pròxim trimestre també el podreu trobar.

Cotxeres Escena

Rutes musicals

Petit cineclub

St Antoni Clàssics

Exposicions

Menú