Tallers culturals de primavera: més i millor

Per fi arriba la primavera i el dilluns 21 de març, és l’inici d’inscripcions dels tallers de culturals de primavera del Centre Cívic Cotxeres Borrell, un trimestre que afrontem amb molta alegria, moltes novetats i molts tallers. Ja el podeu consultar a través d’aquest enllaç

Per la nostra sort, aquesta primavera, tornem amb més tallers i més aforament!

Clàssics que tornen

El que és ara una novetat, no fa pas gaire era tot un clàssic, però que fins ara no hem pogut tornar a fer, ja que les restriccions ens impedien fer-lo amb certa normalitat. És l’exemple, a l’àmbit de dansa,  la dansa Africana i dansa afrocontemporània,  de l’Anna Mbengué, tallers on només cal que et deixis endur per l’energia de la seva tallerista, que simplement ens encanta.

Un altre taller que torna i esperem que amb molta força, és dansa contemporània, una proposta que ens ensenya la percepció del nostre propi cos,de l’espai, i que treballa les nostres capacitats creatives.

Tot i el retorn, d’aquests dos tallers, cal tenir en compte de l’amplíssima oferta de tallers de dansa que podeu trobar i que podreu trobar aquest trimestre.

Un detall important, respecte a la dansa, aquest any volem celebrar un cop més el dia de la dansa, que es celebra el 29 d’abril i ho fem amb una proposta de la nostra tallerista , la Laura Calveras, Disco dels 80, una activitat gratuïta per moure’t amb els grans èxits de la decada dels 80 del segle passat i que realitzarem de manera gratuïta el 28 d’abril.

Preparat per participar

Aquest hivern et parlarem de gastronomia “showcooking”, o sigui, pots mirar però no tocar, ja que tal com ens indicaven, encara no era moment per compartir ni estris, ni altres coses….Doncs bé, per fi, TOTS els tallers de gastronomia, tornen a ser participatius.

Ho hem fet amb 11 propostes, que com sempre, intenten explicar diferents cultures i diferents maneres de gaudir del menjar. Cuina basca, de la mediterrania, street food… esperem que puguis trobar  alguna que t’agradi…

Una moda que per sort no s’ha perdut ni amb la pandèmia, és l’Urban Sketching, un taller que torna al nostre centre, juntament amb d’altres novetats d’expressió com Costurà a mà o iniciació a l’enquadernació.

Setmanalment, a través de les nostres xarxes socials, t’anirem fent propostes, estigues atent! 

Tags: tallers

Articles relacionats

Goosebumps 10/6
Tot el mes és 8 de març

Article Destacat