Programació cultural al carril de sortida

Tot i que la Festa Major de Sant Antoni d’aquest 2022, ja ens ha permès veure un parell d’espectacles, aquest febrer és el toc d’inici de la programació cultural d’aquest hivern.

Una desena d’artistes ompliran l’escenari de l’espai escènic Tísner, per oferir-nos arts escèniques, amb obres com, La volta al món en 80 ties i Destination Moon, gràcies a la programació que aporta Barcelona Districte Cultural. També hi trobarem l’estrena de dos projectes residents a Cotxeres i que sempre fa il·lusió veure’ls,  Páramo de memòria, de Cia.Meridiano 70 y medio Teatro i Tradere de Laia Santanach, guanyadors del 2 i 1r premi, respectivament, de la 4a convocatòria del laboratori Tísner.

Les rutes musicals, també hi seran presents, amb cicle de veus amb femení, on el repertori serà prou variat. La cançó d’autor de la Valeria Castro serà el primer concert d’aquesta jove cantautora que esta agafant el vol a l’spotify.   El son, el bolero, el txa-txa-txa i la salsa, són alguns dels estils que es fusionen i s’amplien en els ritmes de la banda barcelonina Caramelo a Kilo, fundada el 2019,  amb cançons d’històries de migracions amb herències musicals, plenes de color.  Amb el seu primer sota el braç, Alison Darwin, ens presentaran el seu primer disc “Ficción y realidad”, el trio barceloní serà l’encarregat de tancar aquest cicle.

Petits i grans podran gaudir de les sessions dinamitzades del Petit Cineclub amb tres pel·lícules divertides i educatives. 11 de febrer tindreu  Zog i els doctors voladors (i altres contes sobre l’afecte i la cura) (3 anys), la segona Al sostre del món, serà el 25 d’abril (6 anys). Péls volts de Sant Jordi, el 22 d’abril, podreu veure l’última proposta  Anem a caçar un ós + 2 curtmetratges, també recomanada a partir dels 6 anys. El viatge poètic d’Alma, serà l’espectacle familiar que podreu xalar les famílies, l’1 d’abril.

El rol de la dona en les grans òperes, serà l’eix vertebrador del cicle Tutto Òpera de Sant Antoni Clàssics, amb tres concerts.  Un al mes de febrer amb Violetta i Lucia, personalitats en comparació (9/2), i dos més al març, Veu de dona – Arias i Duos (9/3), i el 30 de març,Tutto Donizetti – Les protagonistes femenines del geni de Belcanto.

 

Tags: programació cultural

Articles relacionats

Vine a la rua de Carnestoltes de Sant Antoni!!
Quan parles fas màgia (ESPAI OFF) – 17 al 31/1