Aquesta tardor arriba carregada de novetats!

Primer de tot hem fet un canvi de “portades” a les nostres programacions. A la de tallers hi trobaràs la Laura Calveras, una de les cares conegudes del centre i que la podreu trobar a molts dels tallers del nostre equipament. Pel que fa a les propostes culturals, hi trobareu la Cia Temple de Vesta, és una de les companyies residents de la 5a convocatòria d’Arts Escèniques Tísner.

Gràcies per la teva fidelitat!

Una altra de les novetats que oferim a les persones usuàries als nostres tallers,  els hi volem fer un petit obsequi per premiar la vostra fidelitat. Així doncs, a tothom que renovi un taller, a partir del 18 de setembre podrà recollir una galeta plantable realitzat pel col·lectiu Eixarcolant i Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà.

 

cookies planables

Nova familia: Arts i benestar

Us proposem una nova família: Arts i benestar. Espais enriquidors on l’art, en les seves diferents formes d’expressar-se, ens farà de canal per connectar amb el nostre benestar integral.

Arts plàstiques, dansa, teatre o música fusionades amb meditació, ioga o atenció plena, entre altres disciplines; tot de la mà de grans professionals amb formació especialitzada, una llarga trajectòria i sobretot vocació.

Sigui quina sigui la vostra motivació: desconnectar, relaxar-vos, aprendre noves habilitats o simplement gaudir del moment present; estem aquí per oferir-vos un espai càlid i acollidor on pugueu ser vosaltres mateixes i trobar el vostre benestar.

Descats d’aquesta tardor – Arts i benestar

Arts escèniques

Dansa

En Família

Expressió

Gastronomia

Recursos

Salut i creixement personal