Hi ha una dita popular que diu, el maig  cada dia un raig o maig arribat, hivern acabat. Tot i que, l’únic que ha arribat és la calor, i tenim moltes ganes de que plogui molt, nosaltres com cada mes, t’oferim moltes propostes per a que puguis gaudir de la cultura de proximitat .

Aquí teniu el resum del que podeu trobar aquest mes de maig.

Teatre

Us volem convidar a veure el segon projecte guanyador de la 5ª convocatòria de Laboratori d’Arts Escèniques Tísner, serà divendres 12 de maig a les 19 h, (Olga) Saints Behave Badly, segon espectacle de la trilogia de la companyia Gespalka’p, amb la que vol fer arribar les vides de tres personatges femenins històricament amagats.

Conferències

Us presentem el cicle de conferències sobre astronomia. Seran dues xerrades a càrrec de Jaume Más, divulgador de l’astronomia, coordinador i divulgador del Planetari Municipal de Barcelona. Ha participat com astrònom col.laborador i conferenciant a l’Observatori Fabra i imparteix cursos, tallers i conferències relacionades amb l’astronomia, l’astrofotografia i l’astronautica en diversos centres de la geografia catalana

Tallers culturals

Em començat però no em parat. Aquí tens 5 àmbits de tallers culturals per escollir. 

Ciència

No s'ha trobat cap resultat.

Humanitats

No s'ha trobat cap resultat.

Gastronomia

Recursos

No s'ha trobat cap resultat.