Ja hem començat! L’inici dels tallers com de la programació cultural esta en marxa, però només és l’inici. Encara tenim força propostes per a tu . Aquí tens les que encara pots gaudir durant aquest mes d’octubre

Conferències

Aquesta tardor hem estrenat la família ARTS i BENESTAR, on l’art, en les seves diferents formes d’expressar-se, ens farà de canal per connectar amb el nostre benestar integral.

Arts plàstiques, dansa, teatre o música fusionades amb meditació, ioga o atenció plena, entre altres disciplines; tot de la mà de grans professionals amb formació especialitzada, una llarga trajectòria i sobretot vocació.

Aquí tens una conferència gratuïta per gaudir aquest octubre

familia Arts i benestar
No s'ha trobat cap resultat.

Escola d’Arts Escèniques Tísner

Continuem amb INSCRIPCIONS OBERTES per aquest nou curs a l’escola de formació artística formant part del programa de l’Ajuntament de Barcelona Tardes Educatives  .

L’escola us proposa un recorregut per edats i competències on de 4 a 9 anys descobrirem les arts escèniques a través del joc, de 10 a 13 es continua la formació artística i s’inicien en la posada en escena i per acabar, els i les joves de 14 a 17 anys viuran l’experiència de formar part d’una jove companyia en un entorn segur i col·laboratiu.