Inici d’inscripcions dels tallers culturals hivern 2022

Tanquem un any força mogut, nosaltres ens hem esforçat tot el que hem pogut, perquè tant la programació de cultural i de tallers, les cessions d’espais, el casal infantil i l’escola Tïsner, fossin espais els més còmodes per vosaltres.

A hores d’ara, us podem anunciar que tots els tallers seran presencials, encara que, hi hagi certes restriccions (límit d’aforament, mascareta i ventilació).  Aquest petit avenç és que els tallers de gastronomia, s’oferiran en un format de “show cooking”, o sigui, serà demostratiu. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom es podrà endur un petit tast per menjar a casa i, per tant, s’ha de portar carmanyola i pagar un plus de material.

La nostra proposta de tallers continua sent igual d’àmplia, mira’t  tota la proposta de tallers culturals fent clic aquí 

L’inici d’inscripcions és aquest dilluns 13 de desembre a partir de les 9 h i pots inscriure’t de forma presencial al centre o en línia.

En cas de trobar-te en situació d’atur o disposes d’un carnet de discapacitat se’t pot aplicar un descompte a un taller que escullis.

Tags: tallers culturals

Articles relacionats

6a Convocatòria Laboratori d’Arts Escèniques Tísner Febrer 2023
El viatge de Bu + Pippi i el senyor sense son 10/12