De 0 a 3, Infants en família

 

És un servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Aquest servei inclou xerrades d’assessorament a la criança amb tècnics i especialistes en diversos àmbits de la petita infància. 

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inici del servei trimestre d’hivern: dimarts 12 de gener

Renovacions per a famílies ja usuàries: a partir del 9 de desembre

Inscripcions per a noves famílies: a partir del 4 de gener

Preu per trimestre: 44,44€ (11 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega’t la normativa aquí

Degut a la situació d’emergència sanitària,  hi haurà espais diferenciats en dues franges d’edat: de 0 a 12 mesos i de l’any en endavant aproximadament. No es podran barrejar els grups i la persona acompanyant haurà de ser sempre la mateixa per a poder garantir un grup de convivència estable.

 

 

Visita a l’hort urbà de Sagrada Família amb l’Aula ambiental

Remenar terra i aigua és un dels estímuls més rics que podem oferir a un infant, sigui quina siguila seva edat. Els ofereix múltiples possibilitats de descoberta i aprenentatge i a la vegada els vincula amb la natura. L’aula ambiental ens convida a visitar un oasi verd prop de Sagrada Família. Aprofitem-lo!!

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família.

 

Taller de ioga en família A càrrec de Verónica Ruso

Emocions, cos, ment, sensacions… Compartim un moment prenent consciència del que ens succeeix, gaudint i acompanyant a les nostres criatures.

Activitat reservada a famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

.

 

Xerrada: Límits i conflictes a càrrec de l’Espai d’educació viva i activa El Tatanet.

Un temps dedicat a parlar, a aprendre els uns dels altres a través de l’escolta activa, i a compartir experiències, dubtes i pors entorn els límits i la resolució de conflictes. Quina ha de ser la nostra intervenció per fomentar que desenvolupin recursos propis?

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família.

 

 

Xerrada: Maternantes i maternades a càrrec de Sònia Moreno López. Acompanyant infantil i de famílies en la mapaternitat i la criança des d’una perspectiva holística.

La mapaternitat, a moltes persones, ens obre una porta a un lloc intern desconegut, del qual no tenim mapa i no sabem com transitar. En algunes ocasions ens posem al servei de les criatures i ens oblidem de la importància de maternarnos a nosaltres mateixes, de cuidar-nos per a poder cuidar…No pots donar el que no tens! T’ha passat?

Activitat reservada a famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

 

 

KL’AA LA TEVA CANÇÓ 26/03

Kl’aa la teva cançó
Escènic/musical .
Data: Divendres 26 de març a les 17h i 18.30h (dos passis)

Durada: 40 minuts Edat: de 0 a 5 anys

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat m’allunyo de casa per descobrir nous indrets i fer el meu camí, la meva cançó. KL’AA és un espectacle/concert de creació dirigit als més menuts. La base de l’espectacle és la veu (tres veus femenines) i el moviment.  KL’AA significa cantar en llengua hadzabe. Hem volgut anar a parar a l’Àfrica Oriental perquè allà, a la Gran Falla de Rift. és un dels indrets on s’han trobat les restes paleontològiques i arqueològiques dels homínids més antics. Anem a l’origen de la comunicació humana.

Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer Composició i direcció musical: Viv Manning Direcció escènica: Claudia Moreso Escenografia: Martí Doy Il·luminació i so: Inspira Teatre i Guillem Bonfill Producció: Inspira Teatre

Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

 Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

♦ Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

♦ Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 19 de març podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic al primer passi o clic al segon passi (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

 

 

Descarrega la programació de tardor del Casal Infantil