LAB FEBRER 2020

 

 

 


 

Companyies guanyadores de la 4a convocatòria del Laboratori Tísner Enhorabona a

1r Premi Tradere, Cia Laia Santanach, projecte dansa Contemporània amb música en directe

2n Premi PÁRAMO DE LA MEMORIA la CIA MERIDIANO 70YMEDIO TEATRO. Teatre

3r Premi “RUMORERUMORE” Cies. The Feliuettes. Acull comunitat educativa i artística.

Les companyies que han guanyat residència artística són: 

♦ Yo solo quería bailarUnaiuna

Paremeu / Anthony Kmeid

H(X)ME (lajaula)/ Cia. SUTURA


Es van presentar més de 42 projectes, volem agraïr a tots els i les artistes que han participat. També volem agraïr la presència i implicació del jurat que ha estat format per: Ferran Murillo (Tantarantana), Òscar Rodríguez (SAT), Carme Tierz (Festival RBLS) i Sole Garzón – Centre Cívic Cotxeres Borrell (Programació). Moltes gràcies a totes les persones que fan possible aquestes iniciatives.

Moltes gràcies a tothom!

OBJECTIUS

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar suport a la creació i producció de projectes escènics i esdevenir una plataforma per accedir a circuits del sector professional (festivals, sales…).

PARTICIPANTS

Podran participar-hi companyies i artistes que treballin en l’àmbit de les arts escèniques. Cada persona o col·lectiu podrà presentar més d’una proposta.

CARACTERÍSTIQUES DELS PROJECTES

S’admetran projectes de qualsevol de les disciplines artístiques que engloben les arts escèniques: teatre i totes les seves variants, dansa, mim, clown, multidisciplinar, etc. Els projectes han d’estar desenvolupats però no estrenats. La selecció es farà amb criteris de qualitat tècnica, segons la documentació presentada, viabilitat i adequació a la línia de treball del centre. Els projectes hauran de ser produïts per ésser exhibits al teatre o sales del centre. Caldrà doncs tenir en compte les característiques dels espais.

PRESENTACIÓ DELS PROJECTES

Les propostes hauran d’incloure la següent documentació:

— Fitxa de la convocatòria degudament emplenada
— Material audiovisual en el cas que tingueu o de treballs anterior on participeu (incloure links a la fitxa)
— Currículum de l’artista o companyia.
— Pressupost i calendari degudament emplenat
— Qualsevol altra documentació que es consideri adient i que ajudi a la comprensió del projecte.

Els projectes s’hauran de presentar per correu electrònic (programacio@cotxeresborrell.net) de l’1 al 28 de febrer del 2020.

SELECCIÓ

Un jurat, format per professionals relacionats amb les arts escèniques i la gestió cultural, escollirà les propostes guanyadores. L’organització podrà convocar als participants a una entrevista prèvia a la selecció amb la finalitat d’obtenir informació més detallada dels projectes.

PREMIS

La proposta guanyadora rebrà la quantitat de 1.200 €, la finalista 800 € i el premi del jurat 500 € per destinar al desenvolupament i producció del projecte. Aquest import estarà subjecte a les retencions fiscals corresponents. L’organització assignarà una persona responsable del seguiment del desenvolupament i producció dels projectes escènics L’exhibició del projectes premiats tindrà lloc en la temporada teatral de Cotxeres a Escena 2020-2021, d’acord amb les condicions habituals de la programació estable del centre. L’organització es reserva el dret de seleccionar més d’un projecte, així com de considerar el premi desert.

BASES I CONDICIONS

La participació en aquesta convocatòria implica el coneixement i la plena acceptació de les seves bases i condicions. L’organització resoldrà unilateralment qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases


Les companyies seleccionades de l’edició 2019, són les següents:

– 1r Premi per la companyia Ruta 40 amb el projecte SACARINA
– 2n Premi pel col·lectiu Micro Buseta 
– 3r Premi per la companyia Los Prometidos amb el projecte Violència d’Estat