Dia de la Música

Aquest diumenge dia 21 de juny es celebra el dia de la música i com ens agrada tant la música hem volgut compartir alguns vídeos interessants que circulen per internet. El primer és un dels vídeos d’en Santi Serratosa sobre percussió corporal que podeu fer amb algú de la família.

Si encara no coneixeu a Jaime Altozano esteu de sort perquè aquest jove youtuber té la capacitat de contagiar la passió per entendre la música. Al seu canal de YouTube trobareu explicacions sobre peces musicals, anàlisis de bandes sonores (cinema, series), vídeos sobre teoria musical, producció musical i molts més. Fa uns anys va fer uns vídeos sobre la banda sonora de la pel·lícula de Els Senyor dels Anells que van tenir molt èxit. Us deixem aquí dos dels seus vídeos, al primer parla sobre animacions que ajuden a entendre la música i al segon explica l’origen del primer àlbum de la Rosalía.

I per últim compartim un projecte que ha començat en època de confinament. Es tracta d’un podcast “punki sobre el món de la música clàssica” presentat per la crítica musical Mar Medinyà Barnadàs.

Articles relacionats

4rt TANGENT Festival de les Arts de l’Eixample
Recomanacions per cinèfils

Article Destacat