Clara Gispert, soul, jazz, concert, música

CLARA GISPERT 8/04

Dijous 8 d’abril a les 19h
Clara Gispert

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Jazz, country, pop, hip-hop… Moltes són les referències de Clara Gispert, molts són els camins que ha transitat fins a trobar-ne un que li és propi, un que la fa única… I així és la música d’aquesta dona, cantant, compositora i lletrista, que presenta els seus temes, alguns en català, altres en anglès, amb una veu tan rotunda com treballada és la seva imatge.

Clara Gispert es va donar a conèixer a través d’alguns dels espectacles de teatre musical que s’han vist les últimes temporades a la cartellera barcelonina (Per sobre de totes les coses, Sugar o El despertar de la primavera) i va anar treballant la seva veu versionant algunes de les grans figures del jazz… I així, a poc a poc, ha anat trobant una veu i un estil que defineix com càlid i brillant i que, per sobre de qualsevol altra consideració, busca la naturalitat i fuig de l’artificiositat.

Aquests són els fils amb els quals ha cosit unes cançons que parlen de tot allò que l’envolta, d’allò que és gran i d’allò altre que és petit i del secret que aconsegueix fer enormes els detalls més minúsculs; dels estira i arronses a què ens condemna el dia a dia, de qui estira i de per què hi ha qui arronsa; i també de les dones, de dones com ella, dones que han decidit protagonitzar la seva història i trobar una veu inconfusible per a la seva cançó.

Veu: Clara Gispert Piano: Manuel Dabove  Bateria: Iñaki Rodríguez Guitarra: Carles Guilera Baix i Contrabaix: Joan Vigo Composició musical: Manuel Dabove Lletristes: Manuel Dabove i Lorna Turnbull  Foto: Joan Gispert i Jordi Galderic

Videoclip ‘Good Girl’

Vols saber més coses sobre ‘Good Girl’? Llegeix La «Good girl» de Clara Gispert


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del dijous 1 d’abril podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online).

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

 

Consulta tota la programació cultural