Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

IN TRANSITION (2/10)

El carrer és un lloc de transició. La forma d’anar d’un lloc a l’altre experimentant situacions i trobades. Al carrer es produeix el moviment continu de persones que passen d’una idea, expressió o manera de ser a una altra. Persones que van transitant entre històries. Tanmateix, existeixen moments en què moltes vegades els protagonistes d’aquestes històries es troben aturats en transició; atrapats en el moviment entre cases, entre feines, entre vides, entre son i son.
IN TRANSITION parla d’aquestes històries no contades de persones rebutjades i invisibles que trobem als carrers i a la vida diària. Mitjançant llenguatges corporals i música en viu, dues actrius (en transició constant entre personatges) i un músic expliquen històries inspirades en aquestes persones; els seus somnis, les seves realitats, els seus desigs i fins la relació amb els seus amics imaginaris.

Direcció, guió i interpretació: Monica I. Castillo i Sanna Toivanen
Música original en directe: Joan Gerard Torredeflot Ramos
Disseny de llums: Mattia Russo
Il·lustració cartell: David de las Heras
Fotografia: Genia Badano

Teatre físic i gestual / Durada: 60 minuts

The Hermit Hut Collective
Divendres 2 d’octubre
A les 21 h

Articles relacionats

TOT ESTÀ BÉ (3/10)
MONOCROMO (2/10)
Menú