ACCIONS PERFORMÀTIQUES 10a MOSTRA

Dijous 1 d’octubre

La Mostra surt al carrer
Les escèniques envaeixen Sant Antoni. Accions performàtiques de les companyies residents al Laboratori Tísner a diferents espais del barri. Breus fragments de cada companyia a llocs inesperats.

  • Passatge Sant Antoni Abat: Tan lluny. Dansa teatre (12 h)
  • Av. Mistral, 30: Errateke-L’Específica. Cabaret interdisciplinari (13 h)
  • Cantonada Viladomat-Paral·lel (davant centre cívic): Psicoproject en moviment. Dansa contemporània (17 h)*
  • Rda. St. Pau- Marqués de Campo Sagrado: The Hermit Hut Collective. Teatre físic i gestual (17.30 h)
  • Passadís d’entrada a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver: Fadeout. Dansa contemporània (18 h) SUSPESA PER CAUSES ALIENES A L’ORGANITZACIÓ
  • Passatge Calders: Oracles. Dansa butoh (18.30 h) SUSPESA PER CAUSES ALIENES A L’ORGANITZACIÓ

Concurs de fotografia
Penja les teves imatges d’aquestes accions al carrer al twitter @cccborrell amb el hashtag #mostratísner i optaràs al concurs de fotografia de la Xª Mostra. El premi: un taller d’arts escèniques del centre cívic a escollir!


*Totes les companyies presentaran el seu espectacle del 2 al 4 d’octubre durant la 10ª Mostra, excepte Psicoproject en moviment. La informació sobre el seu espectacle:

L’ORIGEN
Psicoproject en moviment
Creació i interpretació: Gisela Riba Vegas i Jordi Soler Company

L’Origen s’inspira en el mite de l’androgin contat per Aristòfanes al Banquet de Plató. Aquest mite relata l’origen de l’amor: “Feta aquesta divisió, cada meitat feia esforços desesperats per trobar l’altra meitat que havia estat separada; i quan es trobaven totes dues, s’abraçaven i s’unien, portades del desig d’entrar en la seva antiga unitat, amb un ardor tal, quines abraçades perien de fam i inacció, no volent fer res l’una sense l’altra. ”
L’Origen ens mostra dos éssers en un estat primigeni, dos éssers que són un tot i que, un dia, partits pel mig es transformen en dos i comencen a sentir nostàlgia de la seva altra meitat. Amb el temps, les criatures se n’obliden del succeït i només tindran consciència del seu desig. Un desig que mai no serà enterament sadollat en l’acte d’estimar, perquè fins i tot fonent-se l’un en l’altre per un instant, saben que mai restituiran la plenitud perduda.

Articles relacionats

MONOCROMO (2/10)
CABARET DE MUJERCITAS (9/7)

Article Destacat