Tardor amb Barcelona Districte cultural

Barcelona Districte Cultural reprèn la programació per apropar fins als nostres barris teatre, dansa, música, circ i audiovisuals per a totes les edats i tots els gustos.

Divendres 4 de setembre va començar a reprogramar prop de 60 funcions que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de l’emergència sanitària. Aquestes reprogramacions, que afecten 21 espectacles escènics i 9 títols d’audiovisuals, es perllongaran fins al 21 de novembre; és a dir, que conviuran amb els espectacles del nou circuit de tardor que s’estrenaran el pròxim mes d’octubre i que d’aquí poc us descobrirem… En teniu ganes? Nosaltres, moltes….

El gruix dels espectacles reprogramats (34 funcions) es concentrarà durant el mes de setembre però, per poder trobar dates convenients tant per als artistes que es van veure afectats com per als equipaments implicats, també està previst oferir 24 propostes durant el mes d’octubre mentre que les cinc restants arribaran al novembre.

Entre els artistes que tornen als escenaris del Barcelona Districte Cultura es troben noms que ja els trepitgen des de fa mesos (Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera, La Pulpe Teatro, Enma Fernández, The Feliuettes o Impro Barcelona en són exemples), però encara resta per estrenar un espectacle que no va arribar a debutar als escenaris d’aquest circuit la passada primavera: Full House d’Eléctrico 28, una proposta de carrer que busca estrènyer els lligams de convivència i bon veïnatge als carrers de les ciutats.

A més de les propostes escèniques (com sempre de teatre, dansa, circ i música i adreçades tant a infants com a públic adult), la proposta de cultura de proximitat recupera també les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure (per a menuts) i del cicle de cinema documental musical que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit.

En paral·lel a les funcions que us presentem a la nostra graella, Barcelona Districte Cultural també recupera ara sis funcions per a públic escolar que es van haver de posposar. I, d’igual manera, s’ha tornat a posar data a algunes de les activitats complementàries (tallers, xerrades…) que el circuit programa per estrènyer els llaços i el coneixement entre la ciutadania i el món de la creació.

La represa de l’activitat es farà sempre donant compliment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d’aforament es farà imprescindible la reserva d’entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïts. O sigui que ja podeu començar a remenar i triar al web de Barcelona Districte Cultural per fer les vostres reserves!!! Us hi esperem!!!

RESERVA D’ENTRADES PELS ESPECTACLES BARCELONA DISTRICTE CULTURAL A COTXERES BORRELL