Avís legal i política de privacitat

Condicions d'ús de l'espai web
Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés a aquest portal titularitat del Centre Cívic Cotxeres Borrell – Ajuntament de Barcelona i gestionat per Transit Projects, S.L. En connectar-se a aquesta pàgina vostè accepta les condicions establertes en aquesta nota legal.

Tots els continguts del portal, entenent per aquest a títol enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, sons, icones, tecnologia, software, links, disseny gràfic i codi font són propietat intel·lectual dels titulars del portal, sense que es pugui entendre atorgada cap llicència d’explotació sobre els mateixos més enllà del correcte ús del portal.

Política de Protecció de Dades
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 les dades de caràcter personal que ens ha facilitat han estat incorporades a un fitxer informàtic titularitat del Centre Cívic Cotxeres Borrell – Ajuntament de Barcelona, que n’és responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis i les activitats que s’ofereixen des del centre cívic.
Té la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades de caràcter personal dirigint-se al centre cívic Cotxeres Borrell, c/ Viladomat, 2-8 (08015 - Barcelona), trucant al 93 324 83 50 o bé enviant un correu a informacio@cotxeresborrell.net

Llei aplicable i jurisdicció
Per qualsevol controvèrsia relacionada amb la present nota legal les parts accepten sotmetre's al jutjats de Barcelona i legislació aplicable corresponent.