AER 23/09

Dimecres 23 de setembre a les 19h
AER
Laia Santanach
Dansa contemporània
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Durada 50

Direcció: Laia Santanach Coreografia: Laia Santanach i els intèrprets. Ballarins: Anna Hierro, Laia Santanach i Mario g.Sàez. Composició musical: Carlos Martorell Disseny de llums: Joana Serra Tècnic de llums: Sergio Roca Producció: El Climamola 

Àer és una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música des d’una mirada actual, personal i subjectiva entenent-la com a referent vivencial, estructural i social del moment.

Donant molta importància a les circumstàncies socials del moment les replantegem i les analitzem extrapolant-les al moment actual.
Àer ha estat la proposta guanyadora del Premi Delfí Colomé 2018.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 16 de setembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.