WE LOVE PUCCINI 30/06

Dimecres 30 de juny a les 19h

WE LOVE PUCCINI 

Soprano: Laia Camps  Tenor: Joan Martínez Colàs

Recital d’òpera íntegre de Giacomo Puccini on s’interpretaran les àries i duos més emblemàtics de les seves òperes més cèlebres com “La Bohème”, “Madame Butterfly” o “Tosca”. Una proposta musical per gaudir del verisme en estat pur.

Interpretades per Laia Camps, soprano Nascuda a Sabadell, va començar els estudis a la seva ciutat i es llicenciada per l’Escola Superior de Música de Catalunya amb les màximes qualificacions. Ha participat en nombroses produccions musicals als auditoris més prestigiosos de Catalunya amb la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra” o l’òpera “Dido i Aeneas” així com diferents gales líriques. Ha estat protagonista dels espectacles “El cant dels cirerers”, “El so de l’esperit” o “Mozart entre flors” entre altres. El seu paper a l’òpera “Pacem in terris” interpretant a Maria Callas ha estat molt reconegut per públic i crítica. També ha realitzat diferents espectacles infantils com “La Banda Sonora” o “Papageno i Papagena”.

Joan Martínez Colás, tenor Nascut a Terrassa, va realitzar els estudis de cant al Conservatori de Badalona. Ha participat en nombroses produccions d’oratori com “El Messies” de G. F. Händel, el “Requiem” de W. A .Mozart, la “Missa de Glòria” de G. Puccini i d’òperes com “La Flauta Màgica” de W. A .Mozart o “L’Elisir d’Amore” de G. Donizetti. Ha participat en concerts i gales líriques als més prestigiosos auditoris de Catalunya. Paral·lelament a la tasca d’intèrpret ha desenvolupat un intens treball com a director de cors, orquestres i bandes així com a compositor estrenant la seva òpera prima “L’home del Paraigua” al Gran Teatre del Liceu el setembre de 2010.

Monika Lao, pianista titulada pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, compagina l’especialitat pianística amb la dansa, especialitzant-se així en la performance. L’any 2015 protagonitzà “7 sins” conjuntament amb el Dr. Flo amb un èxit per la crítica especialitzada. Des del 2012 treballa amb els cantants Laia Camps i Joan Martínez Colás actuant per Catalunya, Espanya o Marroc.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del dimecres 23 de juny podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

L’IMPERI DE MALI, LA KORA I ELS GRIOTS 18/06
Van Gogh  26/11