Vine a la rua de Carnestoltes de Sant Antoni!!

Aquest pròxim dissabte 26 de febrer a les 17 h el Casal Infantil de Cotxeres Borrell, organitza la rua de carnestoltes que es farà al barri de Sant Antoni, és per això que t’animem a tu, a la teva família i els teus amics, a participar de la rua del barri!.
La rua estarà amenitzada pel grup de percussió Los Chipirones, això és significat de diversió assegurada, i sortirà des del mateix Centre Cívic Cotxeres Borrell (c. Viladomat)  i d’allà enfilarà cap al  c. Parlament, rda. Sant Pau, c. Tamarit i tornarem al  c. Viladomat, per acabar al pati de l’escola Ferran Sunyer, on podrem  gaudir del final de festa amb xocolata calenta i música enllaunada.  Cada any el casal impulsa i s’implica en l’organització d’aquest esdeveniment, amb la intenció d’agrupar totes les entitats i  que hi vulguin participar. Enguany, comptem amb el suport de l’Associació de Famílies LGTBI (FLG) i amb l’AFA de l’escola Ferran Sunyer.

Com a festa popular, durant el carnestoltes hi trobaràs diferents activitats, que van des del 24 fins al 2 de març. Nosaltres et recomanem les activitats que et podràs descobrir al districte de l’eixample.

Tags: carnestoltes, casal infantil

Articles relacionats

Goosebumps 10/6
Quan parles fas màgia (ESPAI OFF) – 17 al 31/1