Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Van Gogh  26/11

Divendres 26 de novembre a les 19h

VAN GOGH
Cia.Versus teatre 

Teatre. 75 minuts. A partir de 16 anys

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Pots adquirir la teva entrada a partir del 19 de novembre

L’actor Jaume García Arija encarna la lucidesa i la “bogeria” de Vincent Van Gogh. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, l’art i per ell mateix; interpel·lant-se i també a l’espectador. Tot plegat recolzat per un videoart inspirat en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l’espectacle.

L’acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan Van Gogh té 27 anys i unes hores abans de la seva mort, als 37 anys.

Autor: Ever Blanchet a partir de les cartes a Theo Traducció al català:  Josep Maria Vidal Interpretació: Jaume Garcia Arija Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet Videoart: Nito Cilintano Espai i caracterització: Martina Buroni Vestuari: Rafató Teatre Producció: Versus Teatre S L

 

5a CONVOCATÒRIA LABORATORI D’ARTS ESCÈNIQUES TÍSNER Febrer 2022 

La convocatòria està dirigida als diferents artistes i creadors i creadores vinculades al sector de les arts escèniques, que tinguin un projecte desenvolupat però no estrenat. Constarà de tres premis econòmics que es complementaran amb altres suports a la creació com poden ser: sales d’assaig, suport tècnic o de formació.  L’objectiu és fer un pas més i arribar més lluny en el suport a la producció de projectes artístics. Els projectes guanyadors formaran part de la programació estable del centre, del cicle COTXERES A ESCENA. Es tindran en especial consideració aquells projectes que tinguin en compte una perspectiva inclusiva: gènere, interculturalitat i accessibilitat.

Articles relacionats

ÒPERA SECRETA 20/05
CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS 4/06
Menú