Van Gogh  26/11

Divendres 26 de novembre a les 19h

VAN GOGH
Cia.Versus teatre 

Teatre. 75 minuts. A partir de 16 anys

Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Pots adquirir la teva entrada a partir del 19 de novembre

L’actor Jaume García Arija encarna la lucidesa i la “bogeria” de Vincent Van Gogh. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, l’art i per ell mateix; interpel·lant-se i també a l’espectador. Tot plegat recolzat per un videoart inspirat en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l’espectacle.

L’acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan Van Gogh té 27 anys i unes hores abans de la seva mort, als 37 anys.

Autor: Ever Blanchet a partir de les cartes a Theo Traducció al català:  Josep Maria Vidal Interpretació: Jaume Garcia Arija Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet Videoart: Nito Cilintano Espai i caracterització: Martina Buroni Vestuari: Rafató Teatre Producció: Versus Teatre S L

 

5a CONVOCATÒRIA LABORATORI D’ARTS ESCÈNIQUES TÍSNER Febrer 2022 

La convocatòria està dirigida als diferents artistes i creadors i creadores vinculades al sector de les arts escèniques, que tinguin un projecte desenvolupat però no estrenat. Constarà de tres premis econòmics que es complementaran amb altres suports a la creació com poden ser: sales d’assaig, suport tècnic o de formació.  L’objectiu és fer un pas més i arribar més lluny en el suport a la producció de projectes artístics. Els projectes guanyadors formaran part de la programació estable del centre, del cicle COTXERES A ESCENA. Es tindran en especial consideració aquells projectes que tinguin en compte una perspectiva inclusiva: gènere, interculturalitat i accessibilitat.

Articles relacionats

WE LOVE PUCCINI 30/06
CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS 4/06

Article Destacat