Un viatge per l’òpera 25/5

Aquest espectacle ja s'ha realitzat!

Dimecres 25 de maig a les 19 h
Mezzosoprano:Mar Esteve Rodrigo  Piano: Berta Brull

Un recorregut per part de la història de l’òpera des del segle XVII al XX. Un recull de les àries més emblemàtiques de cada època: des de Monteverdi fins a Straus, passant per Mozart, Rossini, Bellini i molts més. 

La Mar, nascuda a Barcelona i apassionada per la música des de ben petita gràcies a l’ofici familiar, obté el Grau Professional amb Premi d’honor de Cant al Conservatori Municipal de Barcelona. Posteriorment, guanya durant tres anys consecutius com a Alumna d’Excel·lència la Beca Fundació de música Ferrer Salat, al Conservatori Superior del Liceu per estudiar amb Eduard Giménez. 

La Berta Brull s’inicia en el món de la música des de ben petita, de la mà de la seva mare i també pianista, Marta Sardaña. Es forma al conservatori de la seva ciutat, Tarragona, en dues especialitats instrumentals: Piano i oboè, otenint així el grau professional d’ambdós instruments. Acaba el grau professional amb una mitjana d’excel·lent i li és atorgat el Premi Extraordinari de piano. Acaba el grau d’interpretació de piano a l’ESMUC amb les màximes qualificacions. Ha actuat en espais de renom com l’Auditori Pau Casals del Vendrell, la Pedrera-Casa Milà a Barcelona, al Teatre Keiros de Roma, al Teatro Filarmonico de Verona o a la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres.

Tags: lírica, òpera

Articles relacionats

Andrea Martin 31/5 al 2/7
Pur ti miro Trio il canto 15/6