TRESORS DE LA LÍRICA 17/03

Dimecres 17 de març a les 19h
Tresors de la lírica

Concert de música lírica des de napolitanes com el “O sole mio” de Di capua o “Torna a Surriento” dels germans De Curtis, passant les àries i duos de  “La Flauta Màgica” de W. A. Mozart, “Porgy and bess” de G. Gershwin fins a música lírica de pel.lícules Cinema Paradiso o la Misión.

Les melodies més cèlebres de tots els temps interpretades per Laia Camps, titulada superior per l’ESMUC. Desenvolupa una intensa tasca en el món de l’òpera i els espectacles musicals. Ha estat protagonista de les produccions Mozart entre flors, El cant dels cirerers, Òpera Secreta, Pacem in Terris, Clau de Lluna, Dido i Aeneas de H. Purcell o Cançó d’amor i de Guerra de R. Martínez Valls i la direcció de Joan Martínez Colàs, titulat superior en diferents disciplines artístiques, des de la direcció d’orquestra, coral, composició i cant entre d’altres pel Conservatori Municipal del Bruc (Barcelona). Ha combinat el repertori operístic amb l’oratori, havent estat solista en diverses produccions del Messies de Händel, Rèquiem de Mozart o la Missa de Glòria de Puccini. El seu repertori operístic va de Verdi fins a Puccini passant per Leoncavallo, Bizet o Donizetti.

Soprano: Laia Camps  Tenor: Joan Martínez Colàs


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del dimecres 10 de març podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Tags: música clàssica

Articles relacionats

La cultura no s’atura
ÀGATA, LA MEVA VEÏNA DETECTIU 12/03

Article Destacat