The Black Barbies

Aquesta activitat ja s'ha realitzat!!

Aquest concert forma part del Festival Tangent 2022

Música negra i pop
Dijous 13 d’octubre a les 19h

Una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquest quartet de Barcelona aglutina a músics de diverses procedències, tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual, des de la primera nota creen una fantàstica barreja explosiva de sons i sabors extraordinària. Des del seu llançament del seu àlbum “Out of Range” no han parat de recórrer amb la seva música els principals festivals de jazz i música negra.

Amb la poderosa veu de Xiluva Tomás al davant amb el seu violí, la direcció musical del guitarrista Oriol Riart ,José López al contrabaix i Guillem Arnedo a la bateria.

Sempre amb un so fresc, sensual i que enganxa, combinen temes propis i hits versionats de tots els temps. Al ritme de jazz, swing, soul i funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i el pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d’un espectacle sense igual.

Amb una estètica vintage molt cuidada i una posada en escena impecable, submergeixen al públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Quelcom més que un concert.

THE BLACK BARBIES és igual a un show dinàmic i molt de ritme, una festa des del principi fins al final.

Xiluva Tomás: veu i violí, Oriol Riart: guitarra, José López: contrabaix, Guillem Arnedo: bateria

 

Tags: ,

Articles relacionats

10 propostes per aquest novembre
La serva padrona i el barber de Sevilla, àries i dúos de Pergolesi i Rossini 28/9

Com reservar les entrades?

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.

Pots reservar la teva entrada des d’aquí

Les entrades es poden reservar al telèfon: 93 324 83 50

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.

De 9h a 21h pots venir al centre a adquirir la teva entrada.
Carrer Viladomat 2

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.