Spiralis 21/7

ATENCIÓ! Aquesta activitat ja s'ha realitzat!

Cia BOOL
Dijous 21 de juliol a les 20h
Lloc: Mercat de Sant Antoni, a la placeta de c/Tamarit, entre Borrell i Urgell

No cal reserva prèvia.

És un espectacle performàtic inspirat en totes les espirals que hi ha al nostre voltant, en el nostre dia a dia, en el món, en l’univers… que s’executa a través de la dansa i acrobàcies amb una escultura de ferro força voluminosa, en forma d’espiral.

Un treball d’investigació entorn aquesta figura geomètrica que pot representar una infinitat de coses abstractes i generar una quantitat inacabable de possibilitats, que estan presents a tot arreu, físicament (animals, plantes, cos humà, pintura, arquitectura) i metafòricament (del cicle de la vida, de l’ADN, dels estats d’ànim).

L’espiral representa molt bé tot el que és cíclic, però no es repeteix mai exactament igual. També està present la proporció àuria, que és infinita, i és un dels punts inspiradors en aquesta creació a nivell estètic i conceptual.

Spiralis és una espiral més, que hem creat per invitar el públic a contemplar la bellesa de la natura, on tot es transforma, s’expandeix, interactuant els nostres cossos amb l’escultura, creant una sintonia d’unitat i evolució, que porta a l’espectador un viatge amb la seva pròpia imaginació.

Un espectacle evocador, de contingut simbòlic, on ens han motivat els poemes de la Fe Ferrer Farreté, que parlen d’espirals representant situacions i sentiments als quals ens hem sentit identificades. Viatgem a través de l’evolució de la vida, on volem remarcar que la importància del més minúscul és indispensable per formar un tot, anant del micro a la macro i a la inversa.

La proposta sorgeix de la necessitat d’oferir un format i treball nou seguint la línia que caracteritza la companyia. Per nosaltres, és un pas més de la nostra trajectòria, i una volta més a l’espiral de l’evolució com a equip, fusionant bàsicament la dansa, el circ i la manipulació d’objectes, base del nostre llenguatge, però en aquest cas l’objecte també juga amb nosaltres.

En aquesta ocasió proposem un espectacle de format mitjà, on construïm en directe un objecte de grans dimensions que ens acaba manipulant a nosaltres, generant un efecte visual hipnòtic, harmònic, bell, dinàmic i de transformació constant sempre mantenint el toc poètic i emotiu de la companyia, un fragment d’aquesta infinitat de cicles, petit fragment d’una espiral infinit, SPIRALIS…

Tags: dansa, tangent22

Articles relacionats

Pruna 30/6
Reservoir dogs 6/5

Com reservar les entrades?

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR de l’espectacle, menys a aquells que s’indica que no fa falta

De 9h a 21h pots venir al centre a adquirir la teva entrada.
Carrer Viladomat 2

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys en aquells que no fa falta