SACARINA 14/05

Divendres 14 de maig a les 19h

SACARINA 

Cia. La Ruta 40

Guanyadora del 1er Premi de la 3ª Convocatòria del Laboratori d’Arts Escèniques Tísner

Teatre. 90 minuts. A partir de  14 anys

En una Barcelona poc atractiva, dos actors poc hàbils i un gos lleial, sota la direcció d’un productor indesitjat, seguint les instruccions d’un autor no present, preparen l’enregistrament de l’episodi pilot d’una ficció televisiva poc atractiva. Encara creient en la possibilitat d’una feina justament remunerada, somien amb una ciutat millor que els dóna l’oportunitat de portar una vida digna. Però és un somni que continua sent un somni, perquè viuen a la ciutat del turisme i de l’especulació immobiliària.

Aquesta és una història antiga. Una història tan antiga com el món. Que curiosament roman actual. És la història de com el desig pot corrompre l’home. I com l’home es deixa corrompre fàcilment. Sobretot si l’entorn en què viu no només ho accepta, sinó que ho exigeix. Una història de supervivència al cap i a la fi.

 

Autor: Davide Carnevali Traducció: Albert Arribas Adaptació: Davide Carnevali, Albert Arribas i La Ruta 40 Direcció: Sergi Torrecilla Intèrprets: Alberto Díaz, Albert Prat i Lara Salvador Escenografia: Clàudia Vilà Vestuari: La Ruta 40  So i vídeo: Pau Matas Producció executiva: Maria G. Rovelló Producció:  La Ruta 40


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 7 de maig podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

LAS MARTES 21/05
La 12ª edició del Festival Mutis a Cotxeres Borrell