Pupilas pintaban mis sábanas. Quadre 2: Teresa 9/6

Activitat realitzada!

Divendres 9 de juny a les 19h
Cia. LaLínea 

Espectacle Immersiu. Públic adult. 60 minuts

Companyia resident de la 5a convocatòria del Laboratori Tisner

Entrades disponibles a partir del 2 de juny
(A causa del format de l’espectacle, l’aforament de l’espectacle s’ha reduït.)

A finals dels anys 70, la Teresa va trobar en el consum de drogues un mitjà per assajar noves feminitats més enllà de l’opressiu mite de la dona servil. Ho va fer entre Menorca i Barcelona, amb el seu grup d’amigues i lluny de la seva família biològica. Entre festes, albades a la platja, entrades a la presó i intents de desintoxicació. El segon quadre de Pupilas pintaban mis sábanas reconstrueix, a partir d’un dispositiu d’activació de públics, l’univers de llibertats que va descobrir la Teresa amb el seu consum, i també el càstig social que va patir com a dona pel fet d’explorar-les.

Fitxa artística

Creació: La línea Direcció escènica i dramatúrgia: Úrsula Tenorio i Erik Forsberg Ajudant de direcció: Laura Riera Testimoni: Teresa Tristán Espai escènic: Luci Valenzuela i Sergi Cerdan Espai sonor: Sergio Camacho Espai lumínic i coordinació tècnica: Ivan Cascon Creació comunitària: Metzineres Assessorament de moviment: Anna Pérez Moya Producció executiva: Laura Riera

Articles relacionats

Postres de músic 1/6
Carles Gutierrez 15/6

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.