ATENCIÓ! Aquesta activitat ja s'ha realitzat!

Teatre
càrrec del Col•lectiu NINS
Dijous 30 de juny a les 20h

Entrades disponibles a partir del 23/6

Aquesta obra és un conte barrejat de testimonis reals, que ens mostra la realitat dels abusos infantils. I també ens mostra una vida de tantes. I ens fa riure, emocionar-nos i en algun moment ens encongeix el cor. Amb poesia, amor i tendresa. Amb música, objectes i llums. Amb tota la nostra voluntat de contribuir a fer una societat millor.

Pruna va obtenir l’any 2019 el Premi Adrià Gual, concedit per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i el Festival GREC, amb el qual l’institut del Teatre impulsa projectes d’escenificació que combinin qualitat, professionalitat i creativitat.

La Pruna és una nena violada. L’acompanyem en dos moments vitals importants. De petita i d’adulta. L’últim Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre propicia en l’espectador un seguit de sensacions i reflexions crues i clares.

Aquesta obra és fruit d’una recerca de materials sobre el tema dels abusos infantils. Ens hem adonat que vivim d’esquena a una realitat que afecta una dècada cinc infants. El 20% de la societat pateix, ha patit o patirà abusos sexuals durant la infància.

Ens adonem, en la nostra recerca, que no sabem res de res i que al nostre cap les dades sobre aquest tema s’endrecen de manera imprecisa i desordenada perquè ens és massa dolorós afrontar la veritat.

“Pruna és una obra crua i poètica. Hem posat el cor al servei de la peça i esperem estar a l’alçada de tots els testimonis que ens han regalat la seva intimitat d’una manera tan generosa.”

Obertura de portes a les 19.30 h

Tags: ,

Articles relacionats

Elena Jordi (1882-1945): Del Paral·lel al Cinema mut. Una vida de pel·lícula 15/11
Spiralis 21/7

Com reservar les entrades?

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.

Pots reservar la teva entrada des d’aquí

Les entrades es poden reservar al telèfon: 93 324 83 50

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.

De 9h a 21h pots venir al centre a adquirir la teva entrada.
Carrer Viladomat 2

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR  de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.