MARIA LA BLANCO 18/2

Dijous 18 de febrer a les 19h
Maria La Blanco

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Cantautora perquè ho és. Cantautora perquè ho ha lluitat. Nota a nota i cançó a cançó. Cantautora és com es defineix a si mateixa Maria la Blanco i com ha volgut batejar el seu primer treball discogràfic que és, evidentment, el d’una cantautora que compon lletra i música, que parla de les seves emocions, de les seves necessitats, dels seus sentiments i de totes aquelles coses que la rodegen, que la remouen per dins i la fan sentir-se viva.

Cantautora és el títol del primer treball discogràfic i d’una de les cançons amb les quals Maria la Blanco, catalana amb sang andalusa i gallega s’està donant a conèixer en l’escena musical catalana. Molt jove encara; poc més de 20 anys s’amaguen només darrere d’una veu rotunda, abans de presentar-se en solitari ja havia fet diverses col·laboracions amb músics afins i tan coneguts com Pedro Pastor, Las Migas o Rita Payés.

La Blanco, que a més de cantar toca la guitarra i la viola, fusiona en les seves composicions estils com la salsa, el bolero, la bossa nova, la rumba, el jazz, el flamenc i el funk… tots ells molt diferents però tots ells tan càlids com ho són la seva veu i l’esperit de la seva música.

Artistes:  veu Maria La Blanco Guitarra: Marta Cervera Teclat: Michele Pintus

 


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del divendres 11 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

 

Tags: cantautora

Articles relacionats

QUERALT LAHOZ 4/03
CARMEN Y LOLA 21/01

Article Destacat