MABATA BATA 10/06

Dijous 10 de juny (data per confirmar)

MABATA BATA

Director: Sol de Carvalho. Moçambic, 2018. 74 minuts

Organitzat per FICAB I  LA PANAFRICANA

18:00h DJ Sara Ardite

18:30 h Acte sobre Mia Couto de La Panafricana

19:00 Presentació de la pel·lícula a càrrec de FICAB

19:45 Projecció de MABATA BATA, premi de la 1a edició del FICAB

La bellesa de Mabata Bata és fulgurant. Es tracta de l’adaptació del conte «El dia en què va explotar Mabata Bata» escrit en 1986 per una de les plomes més internacionals de Moçambic, Mia Couto. El director Sol de Carvalho es centra en la història de Azarías, un jove pastor orfe que un dia veu explotar al seu bou favorit, Mabata Bata, per causa d’una mina terrestre deixada pels combatents de la guerra civil que estripa el país. Aquest terrible esdeveniment el fa fugir corrents cap al bosc (per témer represàlies) al que segueix un ritual de rescat, per part de l’àvia i l’oncle del nen, per a tractar de fer-lo tornar.

PREMIS: MIllor muntatge i millor fotografia a FESPACO 2019. Prix Radwan  Al  Kashef  a Luxor Africà Film Festival 2019.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  dijous 3 de juny podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

L’IMPERI DE MALI, LA KORA I ELS GRIOTS 18/06
WE LOVE PUCCINI 30/06

Article Destacat