L’IMPERI DE MALI, LA KORA I ELS GRIOTS 18/06

Divendres 18 de juny a les 18:30h

L’IMPERI DE MALI, LA KORA I ELS GRIOTS

Director: Jorge Carvalho. 70 minuts

Organitzat per AFRICAESPROMOCIONA

18:30 Ponència sobre la pel·lícula

19:00 Projecció de la pel·lícula

Aquest acte és una introducció a l’Imperi de Mali, la kora i els griots (músics tradicionals mandingues). El seu punt de partida és el documental “Kora” de Jorge Carvalho, que ens mostra aspectes històrico culturals de l’Àfrica Occidental, principalment de Guinea Bissau, Mali, Gàmbia i Senegal. Perquè el documental sigui ben comprés e interpretat, farem una breu menció a l’Imperi de Mali, els griots, i un dels seus instruments, la kora.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid:

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 11 de juny podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.

Articles relacionats

L’OBSESSIÓ DE CLEOPATRA
WE LOVE PUCCINI 30/06

Article Destacat